ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Menulis itu satu 'therapy' kan? ^_^
Sunday, 23 October 2011 • 09:14 • 0 comments

Dear Ain,

jangan tanya aku,aku kena sawan apa sampai menulis untuk diri sendiri ni?

aku OK je,tak kena sawan apa2 pun :-) just...i'm writing coz no one will care if i'm trying

to say something,betul ke? haha...tak tau la,tu just firasat aku je kot,tp...mungkin betul.lagipun?

bercerita dengan diri sendiri tu lebih 'selamat'. selamat dalam erti kata? (tak akan diputar belit)

sampai terpusing-pusing kepala orang nak faham.sebab kenapa aku menulis ni? entah la,nak kata sakit hati...

ada la jugak,happy pun ada...tapi waktu sekarang? aku tak rasa apa2 pun.aku sakit hati,tapi orang tak tau.

sebab aku tak nak diaorang tau.serius! aku lagi rela simpan sendiri.'sakit' tu mungkin susah nak 'dikongsi'

tapi,kalau happy? aku macam nak je semua orang happy sekali.cerita aku? banyak yang hurt dari yang happening.

mungkin...Allah saja nak duga? and i should thanks for that, a lot!!!,aku bukan perli diri sendiri.tapi

memang betul pun yang being down to motivated.aku mungkin pandai sembunyi air mata aku,muka sedih aku...tapi

bila aku duduk sorang2 macam ni? ingat aku cukup kuat ke untuk tahan semua tu lagi? no i'm not! and...untuk

kali yang keberapa entah? aku kalah lagi.kalah dalam wars:against the tears.aku menangis? tak menjerit.

cukup setakat air mata dah keluar tu...aku akan okey.aku tak tau kenapa aku cepat sejuk? mungkin sebab tu

orang nampak aku 'kuat' and mungkin sebab tu...makin ramai yang cuba untuk 'uji' aku.bukan aku kuat,bukan

aku tak kisah.aku marah,aku sedih...dalam diam.aku tak nak nampak 'lemah'...tapi aku tau,sometimes...

kita perlu tunjuk yang kita really2 perlukan sokongan,but...ada ke orang yang sanggup lending hands untuk

aku? mungkin ada...cuma aku tak nampak [@_@] trully i'm begging.well,

jangan tanya aku,dah berapa kali aku being 'hurted',sebab aku sendiri pun dah tak larat nak kira.tapi? masih

tak nampak lagi kan? aku betul2 kecewa sampai tahap tarik2 rambut tu? haha (@_@)...aku bukan jenis yang macam

tu.aku ni jenis yang macam mana??? jangan tanya! sal aku pun tak tau? aku ni macam mana.kalau cakap baek?

dah macam naek lift tekan no 5 la pulak :-) haha...jadi kena tanya la clans2 aku yang laen.

setiap kali aku masuk 'scene' happy? mesti dia akan end dengan sad ending...huhu :'( mungkin...? Allah saja

nak uji.hmm,tapi aku mengaku yang aku tak 'kuat' sangat...tapi makin lama,aku belajar.belajar untuk sabar

and belajar untuk terima yang 'ujian' tu tanda Allah sayang.mungkin bunyi dia agak 'drama',tapi...bila korang

ada kat tempat aku? baru korang tau macam mana rasanya,bila kita perlu berlakon untuk jadi 'sabar',fuhhh!!!

seksa tahap tinggi melangit tu...ala,lagipun ujian aku tak seberat mana (+_+").masih ada part yang happy,tapi,

tak la banyak sangat (^_^).BTW alhamdulillah,sal aku masih boleh senyum lebar :-D walaupun 'sakit'.huish

hebat tu...haha (perasan)

mata aku dah berat...bila2 nanti aku sambung lagi...daaa wassalam. p/s:aku menulis sekadar untuk saja2.



PASTFUTURE
Guten Tag;


Hazell | Nov 97 | Muslim | Shawol | SM Stan

Footprints;